Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Πρόσφατα Άρθρα

Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Τυχαίες φωτογραφίες
  • γεννάδιος φωτογραφίες
  • γεννάδιος φωτογραφίες

Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Προτεινόμενες Συνδέσεις
Νέοι Μεταρρυθμιστές
Δήμος Καρδίτσας
Αναγέννηση Καρδίτσας
IUPAC
Ράδιο Παλμός


Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα

Άρθρα (Σχόλια)

Περί των σχολικών αθλητικών εγκαταστάσεων

Την Τρίτη στις 11:00 πμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συζητήσουμε σχετικά με το πρόγραμμα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων των σχολικών κτιρίων. Το προσχέδιο υπάρχει ήδη και πιστεύω ότι ικανοποιεί κατά το δυνατό τις αιτήσεις των Συλλόγων σε συνδυασμό με τα κριτήρια που έχουμε θέσει.

Σημειώνω ότι το πρόγραμμα αφορά αυστηρά στα αθλήματα τα οποία προωθεί κάθε Σύλλογος και όχι σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Δε γίνεται για παράδειγμα την ώρα του μπάσκετ ένας Σύλλογος να μην έχει παιδιά για μπάσκετ αλλά να διδάσκει χορούς. Η παραχώρηση της χρήσης δε γίνεται σε πρόσωπα τα οποία μπορούν να εκμεταλλεύονται κατά το δοκούν τα σχολικά κτήρια καθώς τότε θα έπρεπε οι Σχολικές Επιτροπές να επιδοτούν τις εγκαταστάσεις όλων των επιχειρήσεων του Δήμου μας.

Τα κλειστά γυμναστήρια των σχολείων ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ και δε χρησιμοποιούνται ως εγκαταστάσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί αποσκοπεί αποκλειστικά στην ικανοποίηση των αναγκών του μαζικού αθλητισμού της περιοχής μας.


Επιστροφή