Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Πρόσφατα Άρθρα

Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Τυχαίες φωτογραφίες
  • γεννάδιος φωτογραφίες
  • γεννάδιος φωτογραφίες

Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Προτεινόμενες Συνδέσεις
Νέοι Μεταρρυθμιστές
Δήμος Καρδίτσας
Αναγέννηση Καρδίτσας
IUPAC
Ράδιο Παλμός


Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα

Άρθρα (Δήμος Καρδίτσας)

Σχέδιο προγράμματος για τα σχολικά γυμναστήρια της Δευτεροβάθμιας 2017 – 2018

Αξιότιμοι εκπρόσωποι των Συλλόγων,

αρχικά, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για τη φετινή καθυστέρηση. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η αύξηση των Συλλόγων συνεπάγεται υψηλότερο βαθμό δυσκολίας για την εκπόνηση του σχεδίου που έχετε στα χέρια σας.

Σκοπό του παρόντος σχεδίου αποτελεί η συγκριτική διερεύνηση των αναγκών σας. Όποιος Σύλλογος έχει ενστάσεις, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Εάν ως Επιτροπή κρίνουμε ότι υπάρχει ένας ικανοποιητικός βαθμός συναίνεσης θα προχωρήσουμε σε συνεδρίαση και οριστικοποίηση. Εφόσον όμως υπάρχουν εύλογες ενστάσεις θα πραγματοποιήσουμε κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής και των Αθλητικών Συλλόγων στο τέλος αυτής της εβδομάδας ώστε να οριστικοποιήσουμε όλοι μαζί το πρόγραμμα. Εάν λοιπόν κάποιοι Σύλλογοι κρίνετε ότι απαιτείται συνεδρίαση, εμείς είμαστε στη διάθεσή σας.

Αφού σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία αλλά και για το έργο σας καθ’ όλη την προηγούμενη σχολική χρονιά, σας παρακαλούμε για τη συναινετική σας διάθεση, καθώς ελπίζουμε βάσιμα ότι αυτή θα είναι η τελευταία - ή στη χειρότερη περίπτωση η προτελευταία - χρονιά δίχως το καινούριο γυμναστήριο, το οποίο θα προσθέσει προπονητικές ώρες, βοηθώντας το έργο σας.

Έχετε όλοι τα τηλέφωνα της Επιτροπής αλλά και το δικό μου, επομένως αύριο και μεθαύριο συζητάμε τις ενστάσεις σας.

Για το προσχέδιο πατείστε εδώ!

Με εκτίμηση
Γιάννης Γεννάδιος

4/9/2017
Επιστροφή