Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Πρόσφατα Άρθρα

Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Τυχαίες φωτογραφίες
  • γεννάδιος φωτογραφίες
  • γεννάδιος φωτογραφίες

Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα
Προτεινόμενες Συνδέσεις
Νέοι Μεταρρυθμιστές
Δήμος Καρδίτσας
Αναγέννηση Καρδίτσας
IUPAC
Ράδιο Παλμός


Γεννάδιος Ιωάννης Άρθρα

Οι θέσεις μου

Νέοι Μεταρρυθμιστές

Αθήνα, 23 Απριλίου 2012

Σήμερα, 3 μήνες μετά από την πρώτη μας συντεταγμένη πολιτική παρέμβαση, είμαστε παρόντες στις πιο κρίσιμες εκλογές μετά το 1974 γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι σ’ αυτές κρίνεται το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Δεν φοβόμαστε, δεν σκύβουμε το κεφάλι στον λαϊκισμό, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την επιβολή της τηλεοπτικής λογικής που απαιτεί από τον πολίτη να έχει μνήμη τρίλεπτης διάρκειας.

Πιστεύουμε ότι η πολιτική βούληση που είναι αναγκαία προϋπόθεση για να αλλάξει η χώρα μας, μπορεί και πρέπει να προέλθει μόνο μέσα από τον λαό μας. Γι’ αυτό και δίνουμε τον αγώνα μας μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που εξέφραζε και εκφράζει τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως και ο Γεώργιος Παπανδρέου, έδειξαν ότι αυτή η παράταξη βάζει πάντα το εθνικό συμφέρον πάνω από το πρόσκαιρο κομματικό. Απέναντι σ’ έναν Σαμαρά που επιμένει σε λογικές αυτοδυναμίας περασμένων δεκαετιών και συμπυκνώνει το δίλημμα των εκλογών στη φράση «Ή εγώ ή κανείς», ο Ε.Βενιζέλος μιλά για συνεργασίες χωρίς προαπαιτούμενα για τις καρέκλες εξουσίας. Μόνο προαπαιτούμενο είναι η υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων για να ανθίσει ξανά το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

Μεταρρυθμίσεις όμως χωρίς μεταρρυθμιστές δεν γίνονται.
Γι’ αυτό ζητάμε από κάθε πολίτη να δώσει ψήφο ευθύνης, ψήφο συνείδησης, ψήφο επιλογής σ’ όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ απέδειξαν με τις πράξεις τους ότι δεν δειλιάζουν μπροστά στις δυνάμεις της άρνησης και της συντήρησης. Να δώσει τη δύναμη σε όσους νομοθέτησαν τις μεγάλες αλλαγές –μερικές από αυτές μάλιστα με ευρεία συναίνεση, όπως η μεταρρύθμιση στα ΑΕΙ- να κάνουν ένα ακόμα βήμα που θα μας φέρει πιο κοντά στη χαμένη ευημερία.

Την ίδια στιγμή όμως, αξίζει να κερδίσει μια ψήφο ευκαιρίας η νέα γενιά που ασπάζεται αυτές τις ιδέες, που θέλει, ξέρει και είναι αποφασισμένη να δώσει την μεγάλη μάχη για το μέλλον της χώρας μας.

Οι Νέοι Μεταρρυθμιστές προτείνουν ψήφο ευκαιρίας και ελπίδας σε 11 νέες και νέους από όλη την Ελλάδα που είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά.

Σε 11 νέες και νέους υποψηφίους που έχουν στηρίξει τόσο τις πρωτοβουλίες όσο και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει κατά καιρούς οι Νέοι Μεταρρυθμιστές για μια δυνατή, ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα. Για μια Ελλάδα που παράγει και όχι που δανείζεται εις βάρος των επόμενων γενεών.

Τα βιογραφικά των υποψηφίων μας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα των Νέων Μεταρρυθμιστών. www.neoi-metarithmistes.gr

Νέοι Μεταρρυθμιστές
Επιστροφή στα άρθρα